Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Les oficines territorials de l'ATC al Camp de Tarragona s'estrenen amb la campanya de la renda 2017

 
  • La delegació territorial a Tarragona i les oficines de Reus, el Vendrell i Valls ofereixen els seus serveis al contribuent per fer la declaració de l’IRPF
 
  • L’agència catalana ha recaptat 21,8 milions d’euros, ha atès 13.396 persones i ha gestionat 33.977 expedients a les comarques del Camp de Tarragona des del passat mes de setembre
Un moment de l'acte

 
L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) obre les seves portes per ajudar a confeccionar la declaració de l’IRPF corresponent a l’exercici 2017, a tots els contribuents tarragonins que ho sol·licitin a través del servei de cita prèvia.  Aquest és el primer any que l’Agència catalana ofereix aquest servei amb una estructura pròpia, formada per l’oficina territorial de Reus i les dues oficines compartides del Vendrell i Valls, que se sumen a la delegació territorial de Tarragona que ja havia participat en aquesta campanya en edicions anteriors.   
 
A partir del proper 8 de maig es pot trucar al telèfon 901 22 33 44 per ser atès a les oficines de l’ATC entre el 10 de maig i el 2 de juny. Els contribuents que a banda de la declaració de l’IRPF hagin de fer la de patrimoni també podran demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC o del telèfon 012. Per aquesta campanya 2017, l’ATC ha posat a disposició dels ciutadans un total de 78 persones repartides pel tot Catalunya.
 
El secretari d’Hisenda de la Generalitat i president de l’ATC, Albert Castellanos, acompanyat del director de l’agència catalana, Eduard Vilà, i el regidor d’Hisenda d’aquest municipi, Joaquim Enrech, han visitat avui l’Oficina Territorial a Reus, després de set mesos en funcionament. Des del passat mes de setembre i fins al 31 de març, la Delegació de l’ATC a Girona i les oficines territorials d’aquesta demarcació han recaptat un total de 21.822.200,25 euros, han atès unes 13.396 persones i han gestionat 33.977 expedients.
 
Entre els serveis oferts per l’Agència catalana destaquen, per exemple, el d’assistència en l’elaboració d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC (servei de cita prèvia); informació i assistència general i bàsica en relació amb els impostos que gestionen les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a la xarxa Tributs de Catalunya; o informació relacionada amb l’estat dels deutes que gestiona l’ATC en període voluntari i executiu, entre d’altres.
 
 
7 mesos de desplegament territorial
 
El passat 4 de setembre, l’ATC va culminar el desplegament territorial iniciat l’any 2017 amb l’ampliació de 4 —les delegacions territorials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona— a 19 oficines distribuïdes arreu de la geografia catalana: Barcelona (Poblenou, oberta al febrer), Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa.
 
L’objectiu és oferir els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya, amb el mateix nivell d’eficiència i qualitat amb què ja es presten a les quatre delegacions de l’Agència. Aquest model en xarxa es complementa amb 13 oficines compartides amb entitats locals (diputacions, consells comarcals i ajuntaments): l’Hospitalet de Llobregat, Cervera, Igualada, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell, Olot, Valls, Móra d’Ebre, Solsona, Berga, Ripoll, Vielha i Tremp.
 
En total, l’ATC ja disposa de 32 oficines distribuïdes arreu de la geografia catalana.Cercador

Cercador

Destaquem