Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 20 al 22 d'abril

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'avui, hi ha hagut una víctima mortal en un accident de trànsit en zona interurbana

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 20 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 22 d’abril, hi ha hagut un sinistre mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya, amb una persona morta.
 
El sinistre viari es va produir al vespre d’ahir, dissabte. Un camió i una motocicleta van col·lidir a la C-1413a al punt quilomètric 5.5, a l’altura de Sant Cugat (Vallès Occidental). A conseqüència del xoc, va morir el motorista.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge, les aturades  més significatives s’han produït a partir de mitja tarda. En resum, s’ha registrat retencions als següents trams de la xarxa viària:
 
  • N-340: 7 km al Vendrell i 5 km més a Altafulla, en sentit Barcelona
  • AP-7 Nord: 5 km a la Roca del Vallès i 3 km a Vilalba Sasserra, sentit sud
  • AP-7 Sud: 5 km entre Vilafranca i Subirats i 6 km entre Gelida i Sant Sadurní, sentit nord
  • N-II: pas alternatiu a Vidreres per un accident
  • C-31: 3 km a Santa Cristina d’Aro, en direcció Vidreres
  • C-65: 3 km a Sant Cristina d’Aro, en sentit Llagostera
  • C-32 Sud: 6 km a Sitges per un vehicle avariat i 6 km Gavà - Sant Boi de Llobregat, en sentit Barcelona
  • B-20: 4 km de Badalona al Nus de la Trinitat
  • C-32 Nord: 5 km Cabrera – peatge Vilassar, sentit Barcelona
  • A-2: 3 km a Pallejà, sentit Barcelona
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
A banda d’això, aquest diumenge al matí hi ha hagut aturades a la B-23 entre Sant Just Desvern i Esplugues per unes obres; la C-58 ha patit 4 km de cues des de Montcada i Reixac per un accident a l’inici de la Ronda Litoral, tocant al Nus de la Trinitat, d’entrada a Barcelona; la BV-2115 ha estat tallada a Castellet i la Gornal per un accident i al migdia també s’han produït retencions a la C-31 a l’altura de Viladecans, en sentit Castelldefels.
 
Incidències de dissabte
 
La jornada de dissabte es va caracteritzar per diverses incidències que van generar retencions, sobretot al matí. A la C-17 va tenir lloc un accident a Tagamanent que va provocar fins a 7 km de cues en sentit Vic. Un altre accident a la C-55 va generar retencions a Sant Vicenç de Castellet, en sentit Manresa. La carretera GIV-5201 va estar tallada a Arbúcies, a conseqüència d’un xoc entre dues motocicletes. A darrera hora del matí, una furgoneta avariada va causar 3 km de retencions a l’AP-7 al Papiol, en sentit sud.
 
A primera hora de la tarda, un accident va obligar a tallar l’A-2 a Cornellà en sentit Barcelona i, tot i que es va desviar el trànsit pel lateral de l’autovia, es van registrar fins a 3 km de cues. Posteriorment, un nou accident a l’A-2, en aquest cas a Sant Joan Despí, va generar 2 km de retencions en sentit Barcelona.
 
Afectacions de divendres
 
La tarda de divendres va estar marcada pels accidents; el més destacat va tenir lloc a l’AP-7 a Barberà del Vallès, en sentit Girona, en el qual van col·lisionar quatre vehicles. La incidència va provocar cues de fins a 9 km. A la carretera TP-7401, el trànsit es va tallar a Porrera, per la sortida de via d’un turisme.
 
Les dues rondes de Barcelona també van protagonitzar trams llargs d’aturades:  la Ronda de Dalt (B-20) amb 12 km des d’Esplugues fins a Meridiana, en sentit Besòs; i la Ronda Litoral (B-10) entre Ciutat Vella i Zona Franca, en sentit Trinitat, i des de Badalona fins a Ciutat Vella, en sentit Llobregat.
 
Altres vies van registrar retencions al llarg de la tarda: 5 km a la C-55 entre Castellgalí i Manresa; 3 km a l’N-340 al Vendrell, en direcció Tarragona i a l’AP-7 a la zona de Santa Perpètua de Mogoda.


Cercador

Cercador

Destaquem