Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El dissabte 21 d'abril, al Jardí del Palau Robert

Concert de Joana Gomila i The Sey Sisters com a cloenda de l'exposició "D'ONES: (R)evolució de les dones en la música"

Joana Gomila i The Sey Sisters seran les protagonistes del concert de cloenda de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música”, que tindrà lloc el dissabte 21 d’abril, a les 12 hores, al Jardí del Palau Robert.

El Concert l’organitza l’Institut Català de les  Dones, amb el suport del Palau Robert. Hi assistiran el director general de Difusió, Ignasi Genovès;  la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada; el director editorial del grup Enderrock, Lluís Gendrau, i la comissària de l’exposició, Helena Morén.
La manacorina Joana Gomila és impulsora del nou folk balear. Conjuga la tradició balear de tonades de segar i d’espigolar amb lletres actuals. Folk i pop es troben i renoven en un bell collage al seu primer disc en solitari, Folk souvenir (Bubota Records, 2016). Ha experimentat música o poesia a Espiral d’Embulls (1998) i Projectedefak, a més de formar part de la companyia Hotel Iocandi i de Rufaca Folk Jazz Orchestra.
D’altra banda, el grup The Sey Sisters el formen les germanes Sey, tres veus de la nova generació de música negra catalana d’origen africà. Practiquen soul i gòspel com a trio –Let Freedom Ring (Temps Record, 2015)– i també pugen a l’escenari amb Funkystep, amb un repertori més global. La Yolanda i la Kathy són vocalistes a The Gramophone Allstars; la Yolanda també comparteix formació al grup infantil Mainasons, i Edna Sey té un projecte en solitari.
L’exposició “D’ONES”, que es pot visitar fins al 23 d’abril, proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans, i la protagonitzen 1.000 artistes femenines al llarg del darrer segle a través de composicions, cançons i videoclips.
La mostra l’organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem