Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'equip del parc de Rubí guanya el XIV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat

  • Els equips de la selecció de la Regió d’Emergències de Lleida i del parc de Granollers han obtingut la segona i la tercera posició de la classificació respectivament
  • L’equip del parc de Rubí, com a millor classificat, participarà al “XIV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc a Alcanyís (Terol), durant la setmana del 3 al 9 de setembre d’aquest any
 
L’equip del parc de Rubí ha estat el primer classificat en la XIV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s’ha celebrat aquesta setmana a la seu de la Regió d’Emergències de Lleida (c/ dels Bombers, s/n, Lleida). El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip de la selecció de la Regió d’Emergències de Lleida i, el tercer, per l’equip del parc de Granollers.
 
En la maniobra estàndard, el primer classificat ha estat l’equip de Lleida, seguit dels equips dels parcs de Rubí i de Terrassa, que han ocupat el segon i el tercer lloc. En la maniobra ràpida, l’equip de Granollers ha obtingut la primera posició, i els equips de Rubí i de Lleida han ocupat la segona i la tercera, respectivament.
 
En la categoria de millor comandament, el primer lloc ha estat per l’equip de Lleida; el segon, per l’equip de Rubí, i la tercera posició ha estat pel comandament de l’equip del parc de Vilafranca.
 
L’equip de la selecció de Lleida ha estat valorat com a millor equip tècnic, seguit per l’equip de Terrassa, que ha obtingut el segon lloc, i l’equip de Vilafranca, que ha quedat en tercera posició.
 
Finalment, el sanitari de l’equip de Terrassa ha estat el millor valorat del concurs. El segon lloc ha estat pel sanitari de l’equip de Nacions Unides i, el tercer, pel sanitari de l’equip de Rubí.
 
L’equip del parc de Rubí, com a millor classificat, té accés directe per participar al “XIV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 de setembre d’aquest any a Alcanyís, Terol.
 
El XIV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit, organitzat pel Cos de Bombers de la Generalitat, ha comptat amb la col·laboració de les empreses Rosenbauer i Hilti, i amb el patrocini de la Fundació Mutual Conductors i d’Abertis Autopistas.
 
Cerdanyola del Vallès, 13 d’abril de 2018
19.26 hores


Cercador

Cercador

Destaquem