Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El proper curs un centenar de centres e podran incorporar al Programa SI de Salut Integral que promou els hàbits saludables entre els alumnes


  • Aquest matí el CaixaFòrum acull la VI Jornada de dinamitzadors del programa, que està promogut pel Departament d'Ensenyament i la Fundació SHE–Obra Social “la Caixa” presidida del cardiòleg Valentí Fuster
 
  • Un total de 159 centres formen part aquest curs del programa SI
 

El proper curs 2018-2019, un centenar de centres educatius es podran incorporaran al Programa de Salut Integral (SI), que promou entre l’alumnat l’adquisició de coneixements, actituds i hàbits saludables. Enguany ja en són 159 els centres adherits a un programa promogut pel Departament d'Ensenyament i la Fundació SHE-Obra Social “la Caixa” presidida pel cardiòleg Valentí Fuster.
 

Aquest matí, prop de 100 coordinadors del programa als centres participaran en una la VI Jornada de dinamitzadors al CaixaFòrum, on com a acte central tindrà lloc el taller “Repensar els espais de l’escola des de la mirada de l’aprenentatge, l’estètica i la salut”, a càrrec de Teresa Bardera. En aquesta activitat, els participants planificaran les activitats a dur a terme durant el curs. La jornada coincideix enguany amb el Dia Mundial de la Salut.

 
El programa SI està adreçat a infants de 3 a 16 anys, i incideix en els següents components: l’alimentació, l’activitat física, el coneixement del cos i la gestió de les emocions. La intervenció va dirigida a l’alumnat, les famílies, el professorat i l’ambient escolar.
 
Aquests eixos del programa s’apliquen a l’aula –a través de materials didàctics-, la família –amb la pàgina web, comunicats i materials-, i al professorat –mitjançant formació telemàtica de 30h i de la figura del dinamitzador.
 
La Fundació SHE-Obra Social “la Caixa” neix de la iniciativa del doctor Valentí Fuster i per promoure la salut mitjançant la comunicació i l’educació. Per això, vol crear un marc de referència de l’educació en salut integral i la capacitat dels alumnes per tenir una actitud positiva envers la seva salut com a protecció per a les malalties cardiovasculars.
 
 
7 d’abril de 2018
 
 Cercador

Cercador

Destaquem