Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Secretaria General de l'Esport i la FC de Basquetbol col·laboren per obtenir els instruments jurídics necessaris perquè el Joventut rebi la subvenció de l'Ajuntament

Davant la necessitat del Joventut de Badalona de trobar l’aval imprescindible per poder cobrar l’avançament de 468.000 euros de la subvenció aprovada pel ple de l’Ajuntament, quantitat destinada als equips i especialment als de la base del club, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) fan un pas endavant i s’ofereixen a fer els tràmits jurídics necessaris per ajudar a desencallar la situació.

 
A instàncies del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la junta directiva de l’FCBQ va donar llum verda al president, Joan Fa, per iniciar les gestions oportunes amb l’objectiu de fer els tràmits, conjuntament amb la SGE, per iniciar aquesta operació. A partir d’ara, la SGE i l’FCBQ duran a terme les gestions oportunes per concretar la fórmula que permeti el cobrament de la subvenció per part del Club Joventut de Badalona. 
 
Una operació en la qual també s’està en converses amb la societat Avalis, participada per la Generalitat, perquè valori entrar a formar part d’aquesta solució. La SGE, l’FCBQ i Avalis es reuniran, juntament amb el club i l’Ajuntament, la setmana vinent per donar resposta a les exigències de l’Ajuntament per tal que el club rebi l’esmentada subvenció.
 
Cal indicar que durant el 2017 la SGE va destinar una subvenció total de 650.000 euros a través de l’FCBQ per als clubs d’elit del bàsquet català, dels quals el Joventut de Badalona va rebre 150.000 euros.
 
En tot aquest procés que viu el Joventut, el club ha rebut també el suport jurídic i administratiu del Govern català, que l’ha assessorat en els passos a seguir.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem