Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d'habitatge a Terrassa amb una persona greu

· A Tarragona també hi ha hagut un incendi d'habitatge on tres persones han resultat afectades lleus per fum

 
Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció d’un incendi d’habitatge al número 41 del carrer del Doctor Cistaré de Terrassa, on una dona ha resultat ferida de caràcter greu.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 00.18 hores, ha cremat completament un dels pisos situats a la segona planta de l’edifici. També ha resultat afectada la porta d’entrada del pis del costat i la galeria del pis inferior, així com tot el cel obert del bloc. A més, l’escalada de l’edifici de quatre plantes ha quedat també plena de fum a causa de l’incendi.
 
Els efectius dels Bombers, que han treballat amb 7 dotacions, han rescatat la dona que hi havia a l’interior del pis cremat, la qual ha resultat ferida greu i ha estat evacuada amb ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. D’altra banda, els Bombers també han rescatat en vida un gos de l’interior d’aquest pis afectat.
 
Com a mesura preventiva, els veïns dels pisos superiors de l’edifici han estat confinats, mentre que els del primer pis s’han desallotjat durant l’extinció de l’incendi, que s’ha donat per controlat a les 00.38 hores.
 
Al lloc, han treballat també efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
Incendi d’habitatge a Tarragona amb tres persones evacuades lleus
 
A les 05.54 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un altre incendi d’habitatge a Tarragona, al número 8 del carrer del Monestir de Poblet. L’incendi, que s’ha donat per controlat a les 06.11 hores del matí, ha cremat una  habitació d’un dels pisos de la primera planta de l’edifici, el qual té quatre plantes. El SEM, que ha desplaçat dues ambulàncies al lloc, ha atès quatre persones per inhalació de fum lleu. Tres d’aquests atesos, dues dones (una de 80 i una de 56 anys) i un home de 51 anys, han estat evacuats a l’hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. Mentre que l’altra persona atesa, un home de 56 anys, ha estat donada d’alta in situ.
En les tasques d’extinció han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. També han treballat efectius de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de març de 2018
07.45 hores


Cercador

Cercador

Destaquem