Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 16 al 18 de març

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d’avui, hi ha hagut 6 víctimes mortals en accident de trànsit en zona interurbana
 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 16 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 18 de març, s’han registrat 4 sinistres mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
El primer sinistre va tenir lloc divendres a la tarda a la carretera N-340 a Mont-roig del Camp (Baix Camp) quan el conductor d’un turisme va morir en una col·lisió amb una furgoneta. El segon i tercer van ocórrer ahir al matí a la carretera A-2 a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), a on un vianant va morir atropellat, i a la C-31 a Vilanova i la Geltrú (Garraf), a on van morir els dos ocupants d’una motocicleta en un xoc frontal amb un turisme. El quart sinistre va tenir lloc ahir a la tarda a la B-224 a Piera (Anoia) a on van morir les dues ocupants d’un turisme.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han registrat trams amb incidències viàries a les següents vies:
 
  • C-16: 2 km de retencions a Berga en sentit Barcelona;
  • C-55: 2,5 km de retencions a Castellgalí cap a Olesa de Montserrat;
  • C-58: 5,5 km de cues a Sant Quirze del Vallès, en sentit Barcelona;
  • C-17: 3 km d’intensitat a Ripoll i 2 km de retencions a Lliçà de Vall, sentit sud;
  • C-32: 4 km d’aturades Sant Boi de Llobregat, sentit nord, i 1 km de retenció a Esplugues de Llobregat d’enllaç amb la B-20;
  • B-23: 6 km de retenció a Esplugues de Llobregat cap a Barcelona;
  • A-2: 4 km d’aturades a Pallejà i 3 km de retencions a Jorba, sentit Barcelona;
  • B-20: 4,5 km d’aturades entre Esplugues de Llobregat i Vallcarca, en sentit nord cap al Nus de la Trinitat;
  • B-10: 3 km de retencions entre el Port i Montjuïc, sentit Besòs.
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí, a la C-16 a Cercs i a Berga, i a la C-17 a Ripoll.
 
Afectacions de dissabte
Les principals afectacions viàries de dissabte al matí van tenir lloc a l’A-2 a Sant Vicenç dels Horts, a on es va registrar un dels accidents de trànsit mortal i es van tallar dos carrils en direcció Barcelona. La C-31 a Vilanova i la Geltrú que també va presentar incidències en quedar tallada al trànsit a causa d’un altre accident mortal, afectant ambdós sentits de la marxa.
 
D’altra banda, la C-221 a Batea també va patir afectacions per l’incendi de la caixa d’un camió durant la matinada i a on no es va restablir completament la circulació fins al migdia.
 
La tarda de dissabte va transcórrer sense massa complicacions, tret d’un tall de circulació que va patir l’A-2 a Cornellà de Llobregat per un accident en direcció al Nus de Llobregat, que va generar fins a 4 km de retencions en aquest sentit i retencions de fins a 4 km a la C-58 a Sant Quirze del Vallès en sentit Barcelona.
 
Incidències divendres tarda
Al llarg de la tarda de divendres, es van produir diverses afectacions viàries. Les principals incidències van tenir lloc a:
 
·         Ronda Litoral (B-10): cues entre la Zona Franca i Bon Pastor en sentit Besòs, uns 15 km i, a més, també cua entre Rambla Prim i la Barceloneta en sentit Llobregat, 5 km;
·         Ronda Dalt (B-20): uns 11 km de retenció entre Diagonal i el Nus de la Trinitat en sentit Besòs i cua entre la Via Júlia i la Vall d’Hebron en sentit Llobregat, uns 5 km;
·         B-23: 4 km de retencions al Papiol, en sentit Martorell, per un vehicle avariat;
·         A-2: retencions a Cornellà de Llobregat en sentit oest, a causa d’un accident en direcció Lleida;
·         C-32: 2,5 km de retencions a Esplugues de Llobregat per un accident en sentit nord cap al Nus de la Trinitat;
·         C-352: tallada a Granollers en ambdós sentits per accedir al nucli urbà per una manifestació;
·         C-17: 4 km de retenció per tall de la via a Tagamanent, sentit sud (cap a Barcelona) per la pèrdua de càrrega d’un camió.


Cercador

Cercador

Destaquem