Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La primavera arribarà amb fred d'hivern

 
  • Els models meteorològics a mitjà termini indiquen una forta baixada de la temperatura entre dilluns 19 i dimecres 21 de març

 
El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada d’una massa d’aire molt fred procedent del nord d’Europa a partir de dilluns 19, que produirà una davallada tèrmica arreu del país i donarà la benvinguda a la primavera, que comença dimarts 20 a les 17:15 h. 
 
Entre dilluns i dimecres es preveuen glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i entre febles i moderades a la resta de l’interior.
 
A banda, els models meteorològics de referència indiquen l’arribada de precipitacions a diversos sectors de Catalunya entre dilluns i dimarts, que serien en forma de neu al Pirineu. Fora de la serralada pirinenca, la neu podria arribar a punts del prelitoral, amb una cota de neu que rondaria els 700 metres.
 
A partir de dijous minvarà la possibilitat de precipitacions i s’iniciarà la recuperació de la temperatura.
 
Els models a mitjà termini encara mostren algunes discrepàncies sobre la situació meteorològica, per tant caldrà seguir amb atenció les següents actualitzacions de la predicció.
 
 
Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat
 
 
16 de març de 2018


pdf pdf Nota informativa

Cercador

Cercador

Destaquem