Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'espai d'art i creació Can Manyé d'Alella acull l'exposició itinerant "Un món paral·lel"

  • Comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts, mostra el treball de nou artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat

 
Demà divendres, 9 de març, a les 20 hores, s’inaugura a l’espai d’art i creació Can Manyé d’Alella l’exposició col·lectiva “Un món paral·lel”. La mostra presenta els projectes de nou artistes que recorren un ampli ventall d’opcions explorant qüestions de percepció del territori, del paisatge i de la representació virtual de la realitat mitjançant l’eina Google Street View. Aquesta eina ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat generant nombrosos projectes d’artistes contemporanis.
 
Participaran a la inauguració l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco; el sub-director general de Promoció Cultural, Toni Cabré; el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alella, Frederic Salas i la responsable de l’espai d’art i creació Can Manyé, Mercè Pomer.
 
Artistes i peces
 
Els artistes que participen a l’exposició són:
 
·       Azahara Cerezo amb Paisatges digitals d’una guerra.
·       Roberto Feijoo amb Berlin Alexanderplatz.
·       Andrés Galeano amb Google in View.
·       Albert Gusí amb ID.
·       David Mayo amb Reality Bites.
·       Alberto Salván amb Uncommon Places.
·       Txema Salvans amb The Waiting Game.
·       Ruben Torras Llorca amb Road Moview.
·       Bárbara Traver amb Fake Trip.
 
Activitats entorn de l’exposició
 
L’espai d’art i creació Can Manyé ofereix una xerrada amb tres dels artistes participants de la mostra amb motiu de la seva inauguració. Concretament, la conversa tindrà lloc després de l’acte inaugural amb els artistes Roberto Feijoo, Bárbara Traver i Albert Gusí.
 
El dimecres 14 de març a les 19:30 hores tindrà lloc una visita comentada a càrrec del comissari de l’exposició, Joan Fontcuberta i el diumenge 8 d’abril a les 12:00 hores l’espai ofereix un taller familiar per a nens i nenes de 4 a 8 anys.
 
Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura
 
“Un món paral·lel” és una de les mostres que formen part del Programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntat  d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.
 
La mostra s’allotjarà a l’espai d’art i creació Can Manyé d’Alella des del 9 de març fins al 15 d’abril i posteriorment s’hi podrà visitar al Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona. A més de la mostra “Un món paral·lel”, l’edició 2017-2018 del Programa inclou les exposicions: “Plou, neva, pinta”, que actualment es pot veure al Museu d’Art de Sabadell i “El desig de creure” a Lo Pati, Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.
 
Per a més informació de l’exposició itinerant “Un món paral·lel” feu click aquí.
 Cercador

Cercador

Destaquem