Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Es presenta el programa 'Katalonski' de TV3, amb la participació del Departament de Cultura i l'Institut Ramon Llull

  • La directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Ester Franquesa, i el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, participen en la roda de premsa de presentació, que tindrà lloc el proper dimarts 13, a les 11.30 hores, a l’Institut Ramon Llull
  • El programa s’estrenarà el 22 de març a TV3 i, al llarg de 13 capítols, donarà a conèixer persones que viuen a diferents països que han decidit aprendre català, i que en molts casos, no han trepitjat mai Catalunya

El Departament de Cultura, l’Institut Ramon Llull i TV3 presentaran en roda de premsa el proper dimarts 13, a les 11.30 hores, el programa Katalonski, amb la participació de la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Ester Franquesa; el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano; el director de TV3, Vicent Sanchis; el director del programa, Oriol Gispert; el productor executiu del programa, Valentí Roda; i el presentador de Katalonski, el músic islandès Halldor Mar. També hi serà present el cap de Nous Formats de TV3, Miquel Garcia. La roda de premsa tindrà lloc a l’Institut Ramon Llull (Palau del Baró de Quadras. Diagonal, 373).
 
L’espai, que s’estrenarà el proper 22 de març, a les 22.35 hores, és una producció de TV3, en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l’Institut Ramon Llull i el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.
 
Durant 13 capítols, el músic islandès Halldor Mar, viatjarà per tot el món per donar a conèixer persones que viuen a diferents països i que han decidit aprendre català. Al món, hi ha a l’entorn de 12.000 persones que no són catalanes però parlen català. Moltes no han trepitjat mai Catalunya però coneixen a fons la nostra cultura. Aprendre català els ha canviat la vida. I ho han fet per raons molt diverses: des de l’amor i la passió a la curiositat, l’interès científic, les inquietuds personals, les ganes de conèixer, les casualitats i els efectes papallona... A aquestes persones, el programa les ha anomenat “katalonskis”. Halldor Mar s’encarregarà de descobrir-les viatjant als seus països i compartint el seu dia a dia, les seves aficions i moments especials.
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem