Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Seguretat a la llar: serveis destacats dels Bombers de la Generalitat aquesta matinada

Dues persones intoxicades lleus en l’incendi en un pis de Valls (Alt Camp)
 
A les 03.58 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat eren alertats d’un incendi que afectava un pis de la segona planta del carrer dels Germans de Sant Gabriel, número 12, de Valls.
 
Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers que han localitzat el foc a l’interior d’una de les habitacions on ha cremat un matalàs i un armari. Han rescatat els dos ocupants que es trobaven en una altra habitació i els han evacuat a l’exterior de l’immoble. El SEM (Sistema d’emergències Mèdiques) els ha fet un reconeixement i els ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona: una dona lleu i un home menys greu per intoxicació causada pel fum.
 
A les 04.30 hores ja es donava el foc per controlat i els efectius han procedit a ventilar el pis i l’escala de l’edifici.
 
Crema una campana extractora en un pis de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)
 
Tres dotacions dels Bombers s’han desplaçat aquesta matinada, hora d’avís 05.18 hores, al carrer Santa Rosa número 19 de Santa Coloma de Gramenet. A l’arribada dels efectius l’incendi, que afectava la campana extractora de la cuina, ja estava pràcticament apagat, i han fet una revisió i han ventilat el pis.
 
Un home de 60 anys ha estat evacuat pel SEM a l’Hospital Esperit Sant de Mataró per una cremada lleu al dit.
 
Tres persones intoxicades lleus a causa de la mala combustió d’una caldera a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental)
 
A les 07.30 hores un alertant informava que veia sortir fum del garatge d’una casa a la carretera de Sant Bartomeu, número 22, de l’Ametlla del Vallès.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers que han localitzat l’origen del fum. Es tractava d’una caldera de gasoil que ha fet una mala combustió durant la nit i ha omplert de fum l’habitatge.
 
Tres persones, intoxicades lleus, han estat evacuades pel SEM a l’Hospital de Granollers.
 
Cinc persones intoxicades lleus per un incendi en un restaurant de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)
 
Els Bombers s’han traslladat aquest matí a Sant Boi de Llobregat amb cinc dotacions, en ser alertats d’un incendi a les 08.43 hores, en un restaurant del carrer Salines cantonada carrer Prat de Llobregat.
 
L’incendi ha afectat una fregidora que es trobava a una segona planta del restaurant, que ha estat evacuada.
 
El SEM ha evacuat cinc  persones a l’Hospital de Sant Boi per intoxicació lleu causada pel fum.
 
Consells de #seguretatalallar de #bomberscat
Els Bombers de la Generalitat de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, insisteixen en recordar els consells de seguretat a la llar. Els trobareu en aquest enllaç: interior.gencat.cat/seguretatalallar
 
 
Aquests consells van en dues línies: la preventiva, per tal d’evitar els incendis a la llar, i la de l’autoprotecció, amb indicacions de com actuar en els primers moments de patir un incendi a casa, atès que la reacció en aquests primers moments és bàsica
 


Cercador

Cercador

Destaquem