Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Servei Meteorològic de Catalunya i Grup Simalro signen un acord per difondre informació meteorològica a UA1 Lleida ràdio


El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, i el director Grup Simalro, SL, Ignasi Prat, han signat un acord de col·laboració per proveir UA1 Lleida ràdio d’informació meteorològica.
 

L’acord es basa en realitzar cròniques diàries en directe de la informació meteorològica per a tots els butlletins informatius, així com per als principals programes de l’emissora. Les cròniques s’iniciaran el proper dilluns, 5 de març de 2018.
 
En situacions excepcionals, com són les Situacions Meteorològiques de Perill, s’intervindrà en directe i s’inserirà la informació en el web de l’emissora.
 
UA1 Lleida Ràdio difondrà la informació meteorològica facilitada pel Servei Meteorològic de Catalunya a través de la seva emissora, a les comarques de Lleida, a més del seu web i de les xarxes socials..
 
Amb aquest acord, UA1 Lleida Ràdio obre la porta als seus oients a l’accés a la informació del Servei Meteorològic de Catalunya, informació de referència a Catalunya.
 
2 de març de 2018


Cercador

Cercador

Destaquem