Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Departament d'Ensenyament reconeix a les Terres de l'Ebre l'experiència professional per a l'obtenció del títol d'FP

  • L’Institut de Flix, el primer de les Terres de l’Ebre en organitzar proves telemàtiques

Les persones treballadores que puguin acreditar experiència laboral en relació a cicles formatius d’almenys dos anys en el sector relacionat poden ser destinatàries del servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència laboral.
 
Aquest  servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits a través de l’experiència laboral que ofereixen instituts del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre és una de les mesures flexibilitzadores que la Direcció General de la Formació Professional està impulsant. Aquest servei té la finalitat de facilitar la formació, millorar la qualificació, i fer possible l’adaptació entre les situacions personals i professionals.
 
Es complementa sovint amb la preparació i presentació a les proves d’accés als cicles de grau mitjà i superior.
 
Una mostra seria la iniciativa de l’Institut de Flix, que aquest any participarà en l’organització de les proves telemàtiques d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior de treballadors de les empreses Ercros i Granero Vilarasau.
Facilitar la presentació telemàtica a aquestes proves és fruit del conveni singular signat amb aquestes empreses.
 
Els aspirants a la realització de les proves telemàtiques podran realitzar-les als mateixos espais de l’Institut de Flix, fent ús dels equipaments informàtics de què disposen, facilitant-los poder realitzar les proves i conciliar la seva activitat professional, amb l’objectiu clar d’afavorir la seva inserció, reinserció i progressió laboral.


Cercador

Cercador

Destaquem