Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Protecció Civil ha activat aquesta tarda l'alerta TRANSCAT per l' incendi d' un camió que transportava bateries al municipi de Caldes de Malavella

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya TRANSCAT en fase d' alerta per l’incendi d'un camió identificat amb una placa de mercaderies perilloses sense número ONU que transportava bateries de plom usades a la GI-673, Km 1, al municipi de Caldes de Malavella.
 
Mossos d’Esquadra de Girona han enviat dues dotacions al lloc.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques ha enviat una unitat al lloc del succés de manera preventiva. No hi ha ferits.
 
Bombers de la Generalitat han desplaçat sis dotacions (el furgó de risc químic, tres camions i dos vehicles lleugers) per treballar en les tasques d’extinció del foc que afectava totalment el camió. A les 16.35 hores la cabina ja estava apagada i els efectius han treballat en l’extinció de la caixa evitant que el producte de l’interior de les bateries caigués a la calçada.  Al voltant de les 17.00 hores s’ha donat l’incendi per apagat.
Un cop el conductor ha confirmat la retirada del vehicle i que la via estava neta s’ha desactivat l’alerta. Finalment, no hi ha hagut risc directe per la població derivada dels fums que s’han emès.


Cercador

Cercador

Destaquem