Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb dues persones ferides

Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 07.12 hores, l'avís d'un incendi d'habitatge al c/ Mas, número 50, de l'Hospitalet de Llobregat. El foc ha afectat el 3r pis de l'immoble, un edifici de 4 plantes. Ha cremat la cuina completament i el menjador parcialment, mentre que tota la resta del pis ha resultat afectat per fum i temperatura.

 

Els Bombers han mobilitzat 5 dotacions i han pogut donar el foc per controlat en mitja hora. Un cop apagat l'incendi, les tasques s'han allargat fins tenir tot l'habitatge assegurat per evitar l'existència de punts calents, així com també per revisar l'estructura de l'edifici i descartar afectacions estructurals. L'incendi s'ha donat per extingit a dos quarts de nou.

 

Com a mesura preventiva s'han desallotjat els 5 veins de l'immoble els quals, un cop valorada la seguretat, han pogut retornar a casa.

 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès les dues persones que hi havia al pis sinistrat; un home de 28 anys (que ha estat evacuat amb cremades greus a l'Hospital Vall d'Hebron) i un altre de 29 (que ha patit intoxicació menys greu per fum i ha estat traslladat a l'Hospital Moisès Broggi). El SEM hi ha destinat 4 unitats. També hi han intervingut agents de la Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat, així com dels Mossos d'Esquadra.

 

 

Cerdanyola del Vallès, 3 de febrer de 2018

09.00 hores

 


Cercador

Cercador

Destaquem