Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Gairebé 200 alumnes participen a la I Jornada de literatura catalana i batxillerat

Gairebé 200 alumnes de batxillerat, provinents de 9 centres educatius de les comarques gironines i del Vallès Oriental, han participat durant el matí a la I Jornada de literatura catalana i batxillerat Ex libris, i que ha tingut lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.
 
En la inauguració hi ha participat la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Rosa Artigal, i el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco. En dos espais diferents hi ha hagut dues conferències d’obertura, “Però ningú no se’n podria témer en fent sa via... o fer de la literatura, vida”, a càrrec de Laura Borràs; i “L’experiència de la literatura: propostes per a un curs”, a càrrec d’Enric Iborra.
 

Posteriorment, han tingut lloc tallers de forma paral·lela amb la participació d’alumnes i autors, al voltant de temes com la poesia, l’escriptura, la glosa, i al voltant d’escriptors i obres com Aurora Bertrana o Tirant lo Blanc. Han format part dels tallers i conferències autors com Josep Pedrals, Vicenç Pagès, o Oriol Ponsatí.
 
Els centres assistents a la jornada són:
 
-       Institut Vallvera (Salt)
-       Institut Vilablareix
-       Institut Ridaura (Castell-Platja d’Aro)
-       Institut Pere Alsius (Banyoles)
-       Institut Illa de Rodes (Roses)
-       Institut Frederic Martí i Carreras (Palafrugell)
-       Institut Alexandre Deulofeu (Figueres)
-       Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès)
-       Institut Jaume Vicens Vives (Girona)
 
 
 
2 de febrer de 2017


Cercador

Cercador

Destaquem