Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Més d'un centenar d'alumnes de batxillerat participen a la I Jornada de Literatura Catalana i Batxillerat, LitCat a l'atac!

 
  • La jornada, que han tingut lloc aquest matí a la Facultat de Lletres de la Universitat de Barcelona, ha comptat amb la participació de la directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Rosa Artigal i del degà de la Facultat, Javier Velaza

Un total de 146 alumnes de batxillerat de 13 centres educatius catalans han participat avui, a la Facultat de Filologia, a la I Jornada de Literatura Catalana i Batxillerat LitCat a l’atac!. L’acte ha comptat amb la participació de la directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Rosa Artigal i del degà de la Facultat, Javier Velaza .
 
La jornada, organitzada pel Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, el Departament d'Ensenyament i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UB, vol apropar els alumnes de batxillerat al grau de Filologia Catalana. Per això, s’organitzen activitats poètiques i literàries, i suposa un punt de contacte entre estudiants, professionals i autors de la història de la literatura catalana.

Després de la conferència inaugural sobre “Gaudir de la literatura catalana”, a càrrec del tècnic del Departament d'Ensenyament Vicenç Llorca, els participants van poder dur a terme una passejada literària per la Facultat de Filologia, on es van llegir fragments d’obres d’escriptors catalans com Salvador Espriu, Josep Pla, Montserrat Roig, Joan Maragall i Josep Carner.
 
Va cloure la jornada una taula rodona amb Susanna Rafart i Josep M. Fonalleras, i un espectacle polipoètic amb música i poesia elaborada per poetes contemporanis.
 
 
 
26 de gener de 2018


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem