Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una persona en estat crític per cremades en un incendi d'habitatge a Mataró (Maresme)

Aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge a Mataró, al carrer de València número 69, on una persona ha resultat ferida crítica per cremades.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 16.36 hores, ha cremat totalment el menjador d’un pis de la segona planta, mentre que la resta de l’habitatge i l’escala de veïns han quedat afectats pel fum. Els Bombers han localitzat i rescatat una persona de l’interior en el moment de l’extinció. Es tracta de la persona que hi residia, un home de 63 anys que ha patit cremades a l’espatlla i el cap. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron en estat crític. El SEM també ha atès una dona de 53 anys per ansietat que ha estat donada d’alta in situ.
 
Com a mesura preventiva, s’han desallotjat una vintena persones de l’edifici de 6 plantes amb 3 habitatges per planta, però han pogut retornar totes a les 17.45 hores,  un cop s’ha ventilat la zona afectada després que els Bombers donessin per extingit l’incendi a les 17.01 hores.
 
Al lloc, han treballat 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més, també s’hi ha desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local i tres ambulàncies del SEM.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de gener de 2018
18.30 hores


Cercador

Cercador

Destaquem