Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una persona ha perdut la vida en un incendi d'habitatge a Vilassar de Mar (Maresme)

Els Bombers de la Generalitat han rebut avui a les 12.43 hores un avís per un incendi d’habitatge al carrer de Santa Gemma, número 31, de Vilassar de Mar on una dona d’uns 80 anys ha perdut la vida.
 
El foc, les causes del qual es desconeixen, ha afectat un pis ubicat a la primera planta de l’edifici, que té planta baixa i tres pisos superiors.
 
El foc, que ha estat controlat a les 13.35 hores ha cremat totalment una habitació de l’habitatge i la resta del pis ha quedat afectat per la temperatura i pel fum que ha afectat també l’escala comunitària. L’aparellador de l’Ajuntament que s’hi ha desplaçat ha descartat afectació estructural
 
Els Bombers, que s’hi han desplaçat amb 5 dotacions (dos camions d’aigua, l’autoescala i dos vehicles lleugers), també han rescatat un nadó i tres adults, un dels quals es trobava al terrat de l’edifici.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat una ambulància del SEM (Sistema d’emergències Mèdiques), sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i un tècnic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
 

 


Cercador

Cercador

Destaquem