Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi forestal a Castelldefels (Baix Llobregat)

  • Segons dades provisionals dels Bombers de la Generalitat, que treballen amb 17 dotacions, l'incendi hauria afectat unes 6 hectàrees
  • Els Mossos d'Esquadra han desallotjat, preventivament per evitar molèsties pel fum, dues persones d'una masia

Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi forestal a Castelldefels. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 20.08 hores del vespre, ha començat al peu del serrat de Cova Fumada, proper a l’avinguda del Poal, ha progressat a contravent per la muntanya i ha carenat, allunyant-se de la zona habitada.

Segons les primeres valoracions provisionals dels Bombers, l’incendi hauria afectat unes 6 hectàrees de vegetació forestal.

En aquests moments, els Bombers de la Generalitat treballen a la zona amb 17 dotacions terrestres (11 vehicles d’aigua i 6 de comandament) entre les quals hi ha les unitats GRAF (Grup d’Actuacions Forestals). Al lloc, també hi ha efectius de les ADF de la zona, Policia Local, dels Mossos d’Esquadra, un tècnic de Protecció Civil i del Sistema d’Emergències Mèdiques en prevenció.

Segons informacions per part dels Mossos d'Esquadra, han estat desallojades preventivament pel fum, dues persones d'una masia aïllada propera a la zona.

A conseqüència de l’incendi ha resultat afectada una línia elèctrica i a través de Protecció Civil de la Generalitat s’ha donat avís a ENDESA per tal que els tècnics es desplacin a la zona, per si cal fer algun tall a la xarxa per dur a terme les tasques d’extinció.

A més, Protecció Civil ha avisat a  través de la Diputació de Barcelona els usuaris de teleassistència de la l'àrea d'habitatges per tal que romanguin a casa i tanquin portes i finestres per evitar possibles molèsties pel fum.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem