Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Serveis destacats de la tarda de Nadal i matí de Sant Esteve

Al llarg de la tarda de Nadal i, fins aquest matí de Sant Esteve, els Bombers de la Generalitat han treballat en diversos serveis, cap d’ells greu. Els serveis més rellevants són els següents:
 
Incendi d’una rostisseria a l’Hospitalet de Llobregat, sense ferits
A les 04.40 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’incendi d’una rostisseria situada al número 24 del carrer París de l’Hospitalet de Llobregat. D’aquest local, que es troba a la planta baixa d’un edifici, n’ha cremat la zona de treball i les neveres. Així mateix, també ha quedat afectada la instal·lació elèctrica i tot el local pel fum.
En les tasques d’extinció han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals, poc abans de les 05.00 hores de la matinada, ja han donat per apagat totalment l’incendi.
Els veïns dels tres pisos superiors han estat desallotjats preventivament, però cap d’ells no ha resultat ferit i han pogut retornar als seus immobles al cap de 20 minuts, un cop els bombers acabat de revisar i ventilar els accessos de l’edifici.
 
Cremen dues motos a Calella, afectant l’entrada d’un comerç
Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi al carrer de Sant Antoni de Calella, on han cremat totalment dues motos. A més, a causa de l’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 04.20 hores, ha resultat afectat el tendal, la persiana i un aparell d’aire condicionat d’una botiga. No hi ha hagut persones ferides.
 
Incendi de contenidors a Olesa de Montserrat, amb danys a l’entrada d’una escola i a dos vehicles
A les 08.32 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’incendi de dos contenidors al carrer Jaume Balmes d’Olesa de Montserrat. A causa d’aquest incendi, ha quedat afectada una persiana de l’escola CFA Mare de Déu de Montserrat i les rodes de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat. Cap ferit.
 
Incendis de xemeneia, sense ferits

D’altra banda, des d’ahir al migdia, els Bombers de la Generalitat han treballat en tretze serveis relacionats amb incendis de xemeneia a tot Catalunya. En la majoria ha cremat la part del tiratge, sense causar danys a l’habitatge o en algun cas desperfectes a la teulada. En cap dels serveis no hi ha hagut persones ferides.

Cerdanyola del Vallès, 26 de desembre de 2017


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem