Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matí de Nadal

Regió d’Emergències de Girona
 
Tres intoxicats lleus en l’incendi d’un pis a Santa Coloma de Farners (Selva)
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 01.35 hores d’aquesta matinada, d’un incendi en un pis del carrer de Sant Pere número 7, a Santa Coloma de Farners.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat 7 dotacions dels Bombers (3 camions, 3 vehicles lleugers i l’autoescala) que han comprovat que el foc estava localitzat a la segona planta de l’immoble. A l’arribada dels efectius, els veïns ja havien estat desallotjats com a mesura preventiva.
 
L’incendi ha cremat totalment el menjador i el fum ha afectat la resta del pis. El foc ha fet caure la paret mitgera entre els menjadors dels dos pisos, i per fum la sota coberta així com també aquest segon habitatge. El pis de sota ha quedat afectat per l’aigua.
 
Tres persones han resultat intoxicades lleus i han estat traslladades pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital de Palamós.
 
També s’hi ha desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
Regió d’Emergències de Lleida
 
Crema la teulada d’un hotel a València d’Àneu (Pallars Sobirà)
A les 00.26 hores els Bombers rebien l’avís d’un incendi a l’última planta d’un hotel ubicat al carrer de les Cometes, a València d’Àneu, al terme municipal d’Alt Àneu. Els Bombers han desplaçat 12 dotacions (6 camions, 4 vehicles lleugers i 2 autoescales). A la seva arribada el foc, que afectava la teulada, estava totalment desenvolupat i tothom havia sortit al carrer. Cap persona ha resultat ferida.
 
S’ha evitat que l’incendi propagués a la teulada de l’edifici del costat i a les 03.10 hores ja s’ha donat per controlat.
 
En aquests moments, 2 dotacions dels Bombers continuen remullant per acabar-lo d’extingir.
 
Regió d’Emergències de Tarragona
 
Incendi en una masia de Fontscaldes, sense ferits (Alt Camp)
A la 01.22 hores els Bombers es desplaçaven a la partida de les Basses, entre Fontscaldes i Picamoixons, a Valls, per un incendi que ha cremat un congelador a l’interior del rebost a la planta baixa d’una masia, que ha quedat afectada pel fum. S’hi ha desplaçat 2 dotacions i cap persona ha resultat ferida.
 
Els Bombers treballen en diversos incendis a Cunit (Baix Penedès)
A les 19.51 hores els Bombers eren alertats d’un incendi que cremava un contenidor soterrat al carrer Mar de Xina. Passada la mitjanit, a les 00.31 hores, s’han desplaçat a l’Avinguda Mediterrani, a l’alçada del número 37, per extingir un incendi que ha cremat una tanca de vegetació i una pila de llenya. Poc després, a les 00.40 hores, ha cremat una tanca de xiprers a la mateixa Avinguda Mediterrani, a l’alçada del número 26. I finalment, a les 00.43 hores, els Bombers s’han desplaçat al número 32 de l’avinguda del Mediterrani per apagar un incendi que ha cremat un pilar de cartrons al costat d’uns contenidors.
 
En tots els serveis hi ha treballat una dotació dels Bombers.
 
Dos ferits lleus en l’incendi d’un pis a Tarragona (Tarragonès)
A les 10.17 hores d’aquest matí els Bombers han estat alertats d’un incendi a la cuina dels baixos d’un pis del carrer Cinc número 26. El foc ha afectat la campana extractora i els mobles de la cuina. Un intoxicat lleu i un ferit amb cremades lleus a les mans evacuats pel SEM a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona
 
Hi han treballat 2 dotacions dels Bombers.
 
Regió d’Emergències Metropolitana Nord
 
Incendi a la cuina d’un pis de Mataró (Maresme)
Els Bombers van rebre l’avís, a les 20.18 hores, per un incendi que afectava la cuina d’un pis al carrer del Rosselló, número 71, de Mataró.
 
El foc, que afectava un pis de la primera planta, va cremar la campana extractora. Cap persona va resultar ferida. Hi va treballar una dotació dels Bombers.
 
Els Bombers treballen en diversos incendis urbans a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental)
Una dotació dels Bombers es va desplaçar anit, a les 22.04 hores, al carrer del Casal dels Mogoda, número 58, per apagar un contenidor de paper.  A les 22.16 hores la mateixa dotació apagava un altre contenidor al mateix carrer, però a l’alçada del número 24. Finalment, a les 22.28 hores el camió dels Bombers s’ha desplaçat a l’avinguda 17 cantonada amb l’avinguda 18 per apagar un contenidor de paper.
 
A Sabadell els Bombers han treballat en quatre incendis urbans (Vallès Occidental)
A les 03.30 hores de la matinada arribava el primer avís per apagar un contenidor al carrer Alfons Sala, número 145. L’incendi ha afectat el vidre frontal d’un turisme que estava estacionat. A les 03.46 hores ha cremat totalment un altre contenidor al carrer Sallarès i Pla. A les 04.47 hores un nou incendi al carrer dels Calders número 91 ha cremat part del motor d’una furgoneta. I finalment, a les 06.52 hores s’ha extingit el darrer incendi que ha afectat totalment un contenidor, i un segon ha quedat afectat parcialment, així com també la part frontal d’un vehicle al carrer Zurbano número 85.
 
 
Regió d’Emergències Centre
 
No hi ha cap servei destacat
 
Regió d’Emergències Metropolitana Sud
 
Cremen totalment tres turismes a Vilanova del Camí (Anoia)
A les 07.52 hores d’aquest matí, els Bombers s’han desplaçat al carrer Zorrilla número 30 de Vilanova del Camí. Un incendi ha cremat totalment tres turismes i ha afectat les façanes del número 30 (porta d’entrada, timbre i uns vidres) i la del número 32-B (porta d’entrada i persiana).
 
Hi ha treballat una dotació dels Bombers. Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre
 
No hi ha cap servei destacat
 
Regió d’Emergències de la Val d’Aran
 
No hi ha cap servei destacat
 
L’Àrea d’Informació i Comunicació dels Bombers de la Generalitat us desitja molt Bon Nadal! Podeu seguir les incidències dels Bombers a través del perfil de twitter @bomberscat


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem