Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya acull el 8 i 9 de desembre la Trobada d'aficionats a les construccions LEGO® HispaBrick Magazine Event

  • La Trobada està pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®
  • S’hi exposaran maquetes construïdes amb LEGO® i s’oferiran jocs de pistes i construccions infantils i tallers de robòtica

El divendres 8 i el dissabte 9 de desembre el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) acollirà la trobada d’aficionats a les construccions LEGO® HispaBrick Magazine Event 2017. Aquesta activitat l’organitza la revista HispaBrick Magazine, amb la col·laboració del mNACTEC.

L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®, un joc de pistes, tallers de robòtica i un espai de joc infantil de construccions.
Enguany se celebra la sisena edició d’aquesta trobada, que per cinquena vegada té lloc al mNACTEC, a la ciutat de Terrassa. En l’exposició d’aquesta edició es podran veure maquetes inspirades en Star Wars, models de ciutats, de l’època medieval i de vehicles. També hi haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de les línies LEGO® Technic i Mindstorm.
L’horari de la trobada és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, tant divendres com dissabte. El preu de l’entrada és d’1 euro (els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta).
 
El mNACTEC
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya. La seva missió és difondre i promocionar el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar i mostrar la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, molt especialment, la seva implicació i incidència social.
 
La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.
 
 
Més informació:


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem