Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una persona ha resultat morta i una altra intoxicada lleu en l'incendi d'una casa al Montmell (Baix Penedès)

Dues persones intoxicades lleus per un incendi en un pis de Sabadell (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.37 hores d’ahir a la nit, d’un incendi al carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes, del Montmell.

 
L’incendi va cremar totalment una casa aïllada, d’obra de 30 m2 i d’una sola planta. A l’interior d’una de les habitacions es va trobar el cos sense vida d’un home de 81 anys, amb mobilitat reduïda. Una dona de 74 anys, intoxicada lleu, va ser evacuada pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital del Vendrell.
 
Fins al lloc es van desplaçar 7 dotacions dels Bombers (3 camions, l’autoescala i 3 vehicles lleugers) que a la seva arribada es van trobar el foc totalment desenvolupat. A les 23.46 hores ja van donar l’incendi per controlat i van procedir a remullar punts calents de l’interior i a ventilar. A causa del foc part de la teulada ha cedit.
 
El dispositiu d’emergència també va estar format pels Mossos d'Esquadra, que van desplaçar 4 patrulles que es van fer càrrec de les tasques judicials, així com també de la investigació del sinistre, i 2 ambulàncies del SEM.
 
Dues persones intoxicades lleus per un incendi en un pis de Sabadell (Vallès Occidental)
 
A les 05.49 hores d’aquesta matinada, els Bombers també eren alertats d’un incendi en un pis de la Plaça Llívia número 4 de Sabadell.
 
Fins al lloc s’han desplaçat 4 dotacions dels Bombers que a les 06.03 hores ja donaven el foc per apagat. L’incendi ha cremat una habitació del pis de la tercera planta i el fum ha afectat tot el pis així com l’escala de l’immoble. 16 veïns han estat desallotjats preventivament i la resta confinats als seus domicilis.
 
Dues persones han resultat intoxicades i han estat traslladades pel SEM a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem