Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El film 'Wonder', basat en el 'best-seller' del mateix títol, s'estrena en català a partir de demà

  • El film s'ha doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, que proposa el concurs #Wonderencatalà a Twitter entre els espectadors
  • Protagonitzat per Julia Roberts, arriba precedit per l'èxit de la novel·la, amb 150.000 exemplars venuts en català i més de 6 milions arreu del món 

 
La pel·lícula Wonder s’estrenarà demà, divendres 1 de desembre, doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística a 25 sales d'arreu de Catalunya. El film també es projectarà en tres sales més a partir del dia 6, 7 i 8 de de desembre, respectivament.
 
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, amb el suport de l'editorial La Campana, premiarà amb exemplars del llibre Wonder, del llibre L'Auggie i jo o de La llibreta del professor Browne, les 100 primeres persones que es facin una fotografia en els cinemes on es projecta la pel·lícula en català i que l'etiquetin amb #Wonderencatalà a Twitter. L'única condició per participar en aquesta iniciativa és tenir un compte personal de Twitter i seguir @cat_cine.
 
El protagonista de Wonder és l’Auggie, un nen de 10 anys, que ha nascut amb una greu malformació a la cara i que s’esforça per encaixar en el món escolar. L'Auggie és un lluitador i vol demostrar a tothom que és un nen com els altres.
 
El film es basa en la novel·la d'èxit mundial de l'escriptora nord-americana R.J. Palacio, de la que se n’han venut  6 milions de llibres arreu del món. La novel·la ha estat editada en català per La Campana, amb traducció d’Imma Falcó, versió que ha registrat un èxit espectacular de vendes, amb més de 150.000 exemplars. Wonder ha estat a la llista de llibres més venuts en català durant els darrers 5 anys i és lectura recomanada a les escoles en el programa “El gust per la lectura”, del Departament d'Ensenyament.
 
La pel·lícula, distribuïda per eOne, s’adreça a espectadors de 10 a 99 anys i està protagonitzada per Julia Roberts i Owen Wilson. La història transmet valors com la tolerància, la solidaritat, l'esforç de superació i l'amistat. Dirigida per Stephen Chbosky, a més de Roberts i Wilson, l’obra compta amb un elenc d'actors ben populars com: Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Millie Davis, Izabela Vidovic, Ali Liebert, Elle McKinnon, Bryce Gheisar, Daveed Diggs, Noah Jupe, Kyle Harrison Breitkopf, William Dickinson i la gosseta Gidget.
 
El film es podrà veure en les següents sales  de Catalunya:
 
Població
Cinema
 
SABADELL
ACEC IMPERIAL
1 de desembre
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
CINEMES FULL HD
1 de desembre
FIGUERES
CINES FIGUERES
1 de desembre
MANRESA
MULT. BAGES
1 de desembre
OLOT
MULTICINES OLOT
1 de desembre
GIRONA
ALBENIZ MULTISALAS
1 de desembre
ROSES
CINEMES ROSES
1 de desembre
BARCELONA
PALACIO BALAÑA
1 de desembre
MONTCADA I REIXAC
MONTCADA CINEMES
1 de desembre
BARCELONA
CINESA DIAGONAL 3D
1 de desembre
BARCELONA
DIAGONAL MAR 3D
1 de desembre
BARCELONA
HERON CITY 3D
1 de desembre
MATARO
MATARO PARC 3D
1 de desembre
TERRASSA
PARC VALLES 3D
1 de desembre
SANT CUGAT DEL VALLES
SANT CUGAT 3D
1 de desembre
ALPICAT
JCA CINEMES  ALPICAT
1 de desembre
VALLS
JCA CINEMES VALLS
1 de desembre
LA GARRIGA
ALHAMBRA
a partir del 7 de desembre
VIC
VIGATA
1 de desembre
GIRONA
OCINE GIRONA
1 de desembre
GRANOLLERS
OCINE GRANOLLERS - EL NORD
1 de desembre
GAVARRES, LES
OCINE TARRAGONA - LES GAVARRES
1 de desembre
LLEIDA
SCREEBOX FUNATIC
1 de desembre
TÀRREGA
MAJESTIC
a partir del 6 de desembre
ABRERA
YELMO ABRERA 3D
1 de desembre
BARBERÀ DEL VALLES
YELMO BARICENTRO 3D
1 de desembre
CASTELLDEFELS
YELMO CINES CASTELLDEFELS
1 de desembre
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
KUBRICK
a partir del 8 de desembre
 
 
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català i a @cat_cine.  
 
Tràiler de Wonder 
 
 
 Cercador

Cercador

Destaquem