Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Més de 200 alumnes han participat en la Jornada de Batxibac a la Universitat Pompeu Fabra

 
  • Es tracta d’alumnat de 1r i 2n de batxillerat que està cursant la doble titulació de batxillerat i baccalauréat, coneguda com a Batxibac
 
  • Durant la jornada s’han ofert tres conferències amb continguts de literatura i història franceses dels quals els alumnes s’hauran d’examinar
 

Més de 200 alumnes de 1r i 2n de batxillerat de centres que imparteixen doble currículum de batxillerat i baccalauréat han participat aquest matí en la Jornada de Batxibac que s’ha dut a terme l’Auditori del campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La jornada ha inclòs un cicle de tres conferències sobre continguts curriculars del programa Batxibac, dels quals l'alumnat s’haurà d'examinar per obtenir aquesta doble titulació.
 
El cicle de conferències ha constat de tres ponències: la primera, sota el títol “La France pendant la Seconde Guerre mondiale. Résistance et collaboration avec l’Allemagne nazie”, ha estat a  càrrec del professor d’història i geografia  del Lycée français de Barcelone Lionel Marino; la segona, “La langue française de ses débuts jusqu’au statut de langue nationale”, oferta per Guilhem Naro de la Universitat Pompeu Fabra; i la darrera, ”Une certaine idée du théâtre en français”, a càrrec de Mathilde Mottier i François Vila, del Festival de théâtre en français à Barcelone.
 
Aquesta jornada l’han organitzat el Departament d’Ensenyament  conjuntament amb la UPF (Facultat de Traducció i Interpretació de Barcelona), el Lycée français de Barcelone i l'Associació de Professorat de Francès de Catalunya.
 
La doble titulació de batxillerat i baccalauréat, coneguda com a Batxibac, comporta incorporar al currículum propi la Història de França i la Llengua i literatura franceses, i cursar un terç de les hores lectives en llengua francesa. Un cop finalitzat el currículum mixt l’alumnat ha de superar una prova externa per a l’obtenció del títol. Enguany hi ha inscrits 1.174 alumnes (637 de 1r i 537 de 2n) de 64 centres catalans.
 
15 de novembre de 2017Cercador

Cercador

Destaquem