Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat i l'ISPC impulsen un curs d'intervenció en vehicles híbrids, elèctrics i de gas

El curs es fa juntament amb SEAT, que aporta formadors i vehicles, i amb el Centre de Formació Professional d’Automoció, que hi posa les instal·lacions, i s’emmarca en el programa d’activitats formatives de l’ISPC
 


Els Bombers de la Generalitat, juntament amb l’empresa SEAT i el Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell, han iniciat un curs d’intervenció en vehicles híbrids, elèctrics i de gas. S’emmarca en el programa d’activitats formatives de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).
 
El curs, que tindrà vuit edicions, distribuïdes entre totes les regions d’emergències, s’ofereix a 160 bombers de l’escala bàsica i de primera, caporals i sergents dels Bombers de la Generalitat. La finalitat d’aquesta formació és la de conèixer els riscos i les característiques de la intervenció en accidents i incendis on estiguin implicats aquest tipus de vehicles.
 
El curs, de 14 hores, està dividit en dues sessions de 8 i 6 hores respectivament. La primera sessió, que es farà a les instal·lacions del CFPA a Martorell, anirà a càrrec de dos formadors especialitzats de SEAT, i la formació de la segona sessió, que es farà a la Regió d’Emergències pertinent, la faran els formadors de l’Escola de Bombers i de Protecció Civil. 
 
En el programa del curs es preveu conèixer les característiques dels diferents tipus de vehicles, concretant en els vehicles híbrids, elèctrics i de gas, es repassaran els principis generals d’intervenció, i es visitaran centre de producció d’aquest tipus de vehicles.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 31 d’octubre de 2017
 
 


Cercador

Cercador

Destaquem