Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Territori i Sostenibilitat millora el servei de bus entre Gandesa i Tortosa

  • Hi haurà dues noves expedicions de dilluns a divendres lectius per facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius de la capital del Baix Ebre

El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà a partir d’aquest dilluns, 9 d’octubre, el servei de bus que comunica Gandesa amb Tortosa amb dues noves expedicions per sentit de dilluns a divendres lectius. La millora beneficiarà els municipis de Batea, Gandesa i Pinell de Brai, així com altres municipis de les comarques del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre. L’objectiu principal és facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius i al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. Per extensió, la millora permet millorar les connexions entre aquests municipis i oferir enllaços des de Tortosa cap a altres destinacions com són Tarragona, Barcelona, Lleida, Vinaròs, Castelló, València, Amposta, Alcanar o Deltebre.
 
També es milloraran les connexions entre els municipis de la Terra Alta i Móra d’Ebre, on es troba el centre hospitalari de referència de la comarca, ja que una de les expedicions es presta accedint a Tortosa a través de Móra d’Ebre. Aquesta mesura, tot i que incrementa el temps de trajecte, permet complementar les connexions entre Móra d’Ebre i Tortosa que en la franja horària de la tarda estaven descobertes.


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem