Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La delegació a Reus d'Aquambiente s'adhereix al Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de CO2 de la Generalitat

·         Al Camp de Tarragona, Aquambiente és la setena organització afiliada a aquest segell de qualitat, juntament amb l’Autoritat Portuària de Tarragona, Activa Mútua 2008, MATEPSS, "Serhs Distribució" Facilcar, EMATSA, empresa municipal mixta d'Aigües de Tarragona, Comaigua, i ELIX Polymers

La delegació a Reus (Baix Camp) de l’empresa Aquambiente s’ha adherit al Programa d’acords voluntaris de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) de la Generalitat. L'abast de la seva adhesió és el servei de clavegueram Catalunya Sud – GT CAMP, que realitza les activitats de drenatge, manteniment, neteja i inspecció de xarxa de clavegueram i altres instal·lacions auxiliars.
 
Els Acords Voluntaris són un segell de qualitat que poden obtenir empreses, organitzacions i institucions de Catalunya que acreditin un compromís ferm per a la reducció d’aquests gasos, responsables del canvi climàtic. A través d’aquest programa, els organismes es comprometen voluntàriament a elaborar cada any un inventari d’emissions i a plantejar i implantar mesures per reduir-les.
 
Setena organització del Camp adherida
 
El programa va néixer a mitjans del 2010 amb l’objectiu que les organitzacions disposessin d’un marc on poder mostrar el seu compromís amb la reducció d’emissions de GEH. Fins ara se n’han adherit 153, la majoria de les quals han optat per accions encaminades a la reducció del consum energètic, amb la disminució de costos associada. Al Camp de Tarragona, Aquambiente és la setena organització afiliada. També n’estan l’Autoritat Portuària de Tarragona; Activa Mútua 2008, MATEPSS; "Serhs Distribució" Facilcar, SL; EMATSA, empresa municipal mixta d'Aigües de Tarragona, SA; Comaigua, SL; i ELIX Polymers.
 
 
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem