Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Dia de les biblioteques a la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català programa avui, 13 de setembre, com a dia de les biblioteques. Participen en aquesta iniciativa 83 biblioteques públiques, 59 de les quals han estat convidades en el marc del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. Aquestes biblioteques disposaran de 600 euros cadascuna per comprar novetats i altres fons que es presenten a La Setmana.  
 
De la resta, 10 biblioteques tindran l’aportació de la Gerència del Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i 14 més participaran gràcies a la col·laboració de cinc empreses privades: Moritz, Banc de Sabadell, Caixa Bank, FACC BBVA CX i Transloan.
 
La trobada de biblioteques d’enguany té com a novetat que s'emprarà una aplicació mòbil per facilitar la compra de llibres. Amb aquesta nova eina, dissenyada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC), amb la col·laboració del Departament de Cultura, es vol facilitar la gestió de les compres a la Setmana del Llibre en Català i a la resta de fires del llibre de Catalunya incloses del programa que impulsa el Servei de Biblioteques.
 
La Setmana del Llibre en Català té lloc del 8 al 17 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Consolidada ja com un dels esdeveniments culturals més importants del país (per projecció, volum de negoci, participants, assistents, difusió, etc.), La Setmana ofereix, en un sol espai de 1.750 metres quadrats, l’oferta de llibres i de publicacions en català més gran a l’abast de tothom. Programa més de 270 activitats entre presentacions, debats, recitals de poesia, conta-contes, i 170 autors hi participen signant els seus llibres.


Cercador

Cercador

Destaquem