Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Forn: "Ara és el moment de la gent"

  • El conseller d’Interior ha assistit a l’acte de celebració de la Diada a Sallent
 
El conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha presidit aquest matí l’acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sallent, junt amb l’alcalde del municipi, David Saldoni.
 
El conseller Forn ha dit que “estem en un moment històric. Ara és el moment de la gent”.Els polítics hem fet la feina que ens tocava, ara el que cal és una gran mobilització del nostre país, de la ciutadania”, ha afegit.

El titular d’Interior s’ha referit també al discurs de la por de l'Estat espanyol, que vol impedir la celebració del referèndum l'1 d'octubre. "Nosaltres no tenim por perquè estem compromesos amb la gent. Estem convençuts del que fem i estem ajudant a exercir un dret democràtic que és anar a votar. A mi el que em faria por és renunciar als meus ideals, o abandonar a la gent, això, el que em faria és vergonya”.
 
El conseller ha encoratjat tothom a participar d'un dret democràtic com és anar a votar. "No és temps d'ambigüitats. Demanem el compromís de tothom, estem treballant per construir un país millor", ha afirmat.

Durant el seu discurs, Forn també ha mostrat el seu agraïment als cossos de seguretat i emergències per la seva resposta davant dels atemptats, i ha afirmat que “Catalunya és un país cívic, i la gent sap respondre quan se li demana”.

Per la seva banda, l’alcalde David Saldoni també ha tingut paraules d’agraïment i reconeixement cap als cossos d’emergències durant l'atemptat. “Ens sentim orgullosos malgrat la tragèdia, i vam demostrar que podem actuar com un Estat", ha dit.
 
L'alcalde de Sallent també ha aprofitat la celebració de la Diada per llençar un missatge de confiança a la ciutadania: "Us demano confiança en el Govern, i tots plegats com un sol home, com una sola dona, davant l'amenaça del soroll i la por, la força del vot. Ningú ens ho podrà impedir."
 
“Des de Sallent no abaixarem el cap i reivindicarem el que considerem just. Defensem les urnes, defensem la democràcia.  Per això a Sallent ho farem com sempre i  tindrem l'oportunitat d'anar a votar”, ha reblat.
 
En acabar l’acte, el conseller i l’alcalde han fet una ofrena floral al Parc Municipal Pere Sallès. Anteriorment, el conseller Forn fet una visita institucional a l’Ajuntament de Sallent, i ha signat el Llibre d’Honor del consistori. A l’acte també han assistit el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; l’alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer; i el comissari de la Regió Central, Sergi Pla.Cercador

Cercador

Destaquem