Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Es mantenen les tempestes en diferents punts de Catalunya sense incidències greus

 
 
Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla INUNCAT per les pluges que persisteixen en alguns punts. La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya indica que les tempestes poden continuar  fins la mitjanit al litoral de Tarragona, Catalunya Central i interior de les comarques de Girona, així com el litoral i prelitoral de Barcelona.
 
Poden ser tempestes que deixin abundant aigua en poca estona. Cal, per això, evitar punts inundables, o les lleres de rieres i rius, ja que poden patir crescudes ràpides.
 
Fins les 22.00 hores, el telèfon 112 ha atès 117 trucades per 69 incidents, la majoria corresponents al Barcelonès i Baix Llobregat (per les pluges del migdia) i al Tarragonès i Baix Camp (per les d’aquesta nit).
 
Les localitats que han generat més trucades al 112 han estat Salou, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Viladecans.
 
Les incidències no han provocat ferits i moltes d’elles fins el moment han estat per problemes de trànsit i d’acumulació d’aigua o caiguda de branques a la via i han estat derivades a les diferents policies locals.
 
La circulació de trens entre Tarragona i Salou s’ha vist interrompuda per acumulació d’aigua a la via i quatre trens s’han quedat a les estacions fins que ha baixat el nivell de l’aigua. A les 23.15 hores ja havien reprès la marxa.
 
A Barcelona, els Bombers de Barcelona han realitzat una dotzena de sortides per serveis relacionats amb baixos inundats i branques caigudes, mentre que els Bombers de la Generalitat, entre les 21.00 i les 22.30 hores han rebut 20 avisos del telèfon d’emergències 112, per incidències a Tarragonès i Baix Camp, la majoria des de Salou per acumulacions d’aigua a carrers o passos a nivell que dificultaven la circulació dels vehicles.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem