Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Forn agraeix la tasca dels cossos de seguretat en una visita al Penedès

El conseller ha assistit a la Junta Local de Seguretat de Sant Sadurní d'Anoia

El conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha presidit aquest matí la reunió de la Junta Local de Seguretat de Sant Sadurní d’Anoia acompanyat per l’alcaldessa, Maria Rosell, i l’inspector cap de la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, Daniel Corral, entre d’altres autoritats.
 
El conseller ha aprofitat per agrair al cos de Mossos d’Esquadra, policia local i altres cossos de seguretat “l’encomiable tasca” que s’està fent aquests dies i que va aconseguir abatre el terrorista a Subirats. Forn ha destacat també la col·laboració ciutadana i l’ha qualificat com a “un exemple de bona voluntat i implicació”.
 
Respecte la seguretat de Sant Sadurní, les xifres són positives ja que el total de fets coneguts han disminuït un 4,9% i els indicadors de seguretat se situen en una ràtio de 36,5 fets per 1.000 habitants, inferior a la mitjana de Catalunya, on és del 65,8. El conseller d’Interior ha atribuït aquesta reducció a la “conscienciació i excel·lència” de les forces de seguretat del municipi.
 
Forn ha donat més xifres positives, com la disminució dels delictes contra les persones i els furts, que han disminuït un 18,5% i un 14,5% respectivament i, per tant, “els esforços que s’estan fent estan donant resultats”, ha afegit.
 
El titular d’Interior també ha signat dos convenis: el conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia per a l’adhesió de l’Ajuntament a la xarxa RESCAT de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya i el conveni de cessió d’ús del programari  de gestió i suport als processos de les policies locals (SIPCAT).
 
En aquest sentit, Forn ha assegurat que “la cooperació entre les diferents administracions és, ara més que mai, imprescindible i necessària”.
 
El conseller ha assistit posteriorment a la Diada castellera de Sant Fèlix a Vilafranca.


Cercador

Cercador

Destaquem