Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Estabilitzats els dos incendis de vegetació declarats aquesta tarda: Vinaixa (Les Garrigues) i Pujalt (Anoia)

Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció de dos incendis que s’han declarat aquesta tarda i que, a hores d’ara, ja estan estabilitzats: Vinaixa (les Garrigues) i  Pujalt (Anoia).
 
Incendi forestal de Vinaixa
Aquest incendi s’ha declarat a prop del quilòmetre 1’5 de la carretera LP-7013a del municipi de Vinaixa (les Garrigues) i es troba estabilitzat des de les 20.26 hores. El foc, del qual s’ha rebut l’avís a les 16.21 hores, ha afectat 34 hectàrees de vegetació entre forestal i agrícola.
 
En les tasques d’extinció han treballat 28 dotacions terrestres i 13 mitjans aeris, els quals s’han anat retirant un cop s’ha donat per estabilitzat l’incendi. A més, també han col·laborat en les tasques unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona, així com també tractors per llaurar els camps.
 
Destacar que, a causa de l’incendi, una granja ha resultat afectada. Així mateix, com a mesura preventiva, els Mossos d’Esquadra han desallotjat les cases de la zona dels Clots i de la Pallissa de Cal Castell. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat una ambulància preventiva, no han hagut de fer cap assistència sanitària.
 
Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat el trànsit de les carreteres LP-7013a i la LP-7013 a Vinaixa a causa d’aquest incendi.
 
Incendi forestal a Pujalt
A les 16.15 hores, els Bombers han estat alertats d’un incendi a Pujalt (Anoia) que ha afectat 6’17 hectàrees, segons el Cos d’Agents Rurals. En les tasques d’extinció d’aquest incendi, que s’ha donat per estabilitzat a les 19.26 hores, han treballat 5 mitjans aeris i 15 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A hores d’ara, continuen remullant la zona 10 dotacions terrestres per tal d’acabar d’apagar els punts calents del perímetre però s’aniran retirant gradualment.
A causa d’aquest incendi, no hi ha hagut cap ferit ni desallotjat, així com tampoc ha calgut tallar cap carretera.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem