Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat finalitzen les tasques de desenrunament de la casa d'Alcanar

  • L’estructura de les finques del davant no ha quedat afectada
 
  • Els Mossos d’Esquadra es fan càrrec de la investigació de les causes del sinistre
 
Els Bombers de la Generalitat han finalitzat als volts de les 06.00h del matí les tasques de desenrunament i revisió d’estructura de les cases afectades per l’explosió que hi va haver la passada nit en una finca d’Alcanar. Entre la runa, no s’hi va trobar cap altra persona més, de manera que el balanç definitiu de persones afectades dins la casa sinistrada és de dues: un home ferit greu i una víctima mortal, que encara no ha estat identificada.
 
Per una altra banda, els Bombers van determinar que l’estructura de les tres cases del davant no va quedar afectada; els danys ocasionats per l’impacte de diversos elements projectats per l’explosió va ser a nivell de façana i de tancaments. En aquestes cases, i segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, (que hi va desplaçat quatre unitats) s’hi va atendre sis persones. Tan sols tres d’elles van ser evacuades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Les altres tres van ser donades d’alta in situ.
 
Segons informa Protecció Civil, dels set ferits, quatre són ciutadans francesos; un italià, un marroquí i un altre espanyol. Els ferits greus/menys greus són dos francesos, un marroquí i un espanyol. Els altres són lleus.
 
Els Mossos d’Esquadra, que han treballat en aquest servei amb cinc patrulles, han informat que dels veïns que no han pogut tornar a casa, tres han passat nit en un hotel i cinc més a casa de familiars. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació de les causes i les circumstàncies de l’explosió.

Tècnics de Gas Natural, de Repsol gas butà i d’Endesa s’han personal al lloc del sinistre, això com un tècnic d’indústria de la Generalitat de Catalunya i el responsable de Proteccio Civil de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

Protecció civil manté la prealerta del pla PROCICAT.

Cerdanyola del Vallès, 17 d’agost de 2017
09.49 hores
 


Cercador

Cercador

Destaquem