Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El foc d'Artés continua actiu

 
  • L’SCT informa que la B-431 està tallada entre els quilòmetres 45 i 47
  • Desallotjades, segons el Cos de Mossos d’Esquadra, dues masies, cap ferit
  • Els Bombers de la Generalitat també treballen en un altre incendi de vegetació a Tàrrega, ja estabilitzat
 
L’incendi de vegetació d’Artés continua actiu i els Bombers de la Generalitat, activats amb 35 dotacions terrestres i 12 mitjans aeris treballen a la zona per tal d’estabilitzar-lo. En les tasques d’extinció també treballen els tractors al cap de l’incendi i la maquinària pesant al flanc esquerre.
 
Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la carretera B-431 està tallada entre els quilòmetres 45 i 47.
 
D’altra banda, el Cos de Mossos d’Esquadra, que s’ha desplaçat amb sis patrulles, ha informat que, a part de les tres persones de la Masia La Vall, també s’ha desallotjat la Masia El Pla per la proximitat del fum.
 
D’acord amb les darreres estimacions del Bombers el foc hauria afectat una superfície de 50 hectàrees.
 
El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins ara un total de 191 trucades per aquest incendi.

Protecció Civil de la Generalitat està en contacte amb els municipis propers a la zona de l’incendi i les activitats de Joventut per mantenir-los informats de l’incendi. El municipi d’Artés ha informat a Protecció Civil de la Generalitat que ha posat el pla d'Actuació Municipal (PAM) en Alerta, i Calders ha posat el pla en situació de prealerta
 
 
Els Bombers de la Generalitat també treballen en un altre incendi de vegetació a Tàrrega, ja estabilitzat
A Tàrrega, els Bombers de la Generalitat treballen en un altre incendi de vegetació, a hores d’ara estabilitzat, que ha afectat una superfície aproximada de 15 hectàrees, segons el Cos d’Agents Rurals (meitat agrícola, meitat forestal). Els Bombers han estat alertats d’aquest incendi a les 13.43 hores; un parell d’hores més tard l’han pogut estabilitzar.
 
El foc, les causes del qual encara no s’ha determinat, ha afectat una zona pròxima a la masia El Codina, i ha obligat a activar fins a 22 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris. Ara, però, a la zona treballen 19 vehicles i un helicòpter de comandament. L’incendi no ha fet evacuar cap veí de la zona i ha motivat cap tall de trànsit.
 
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 5 d’agost de 2017
16.31 hores
 


Cercador

Cercador

Destaquem