Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Forn destaca les bones dades dels indicadors de seguretat a Moià

  • Moià presenta una ràtio de 27,9 fets per 1.000 habitants, menys de la meitat que la mitjana a Catalunya amb 65,5 fets

 

El conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha presidit aquesta tarda la reunió de la Junta Local de Seguretat de Moià acompanyat per l’alcalde, Dionís Guiteras, i el cap de la Policia Local de Moià, Antoni Arenas, entre d’altres autoritats.
 
El conseller ha remarcat que “amb un ràtio de 27,9 fets per 1.000 habitants, Moià se situa en 37,6 punts per sota de la mitjana de Catalunya” i ha lloat la bona feina de les forces de seguretat per aconseguir aquestes dades.
 
Forn ha donat més xifres positives, com “els robatoris amb força a domicili, que han disminuït un 6,3%, en la mateixa línia que els incidents, que també han registrat una baixada del 6,2%”.
 
El titular d’Interior també s’ha reunit amb els alcaldes i alcaldesses del Moianès per informar-los de la cessió de l’ús compartit de les dependències de la Policia Local de Moià per a la ubicació d’una oficina ciutadana dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, Forn ha assegurat que “malgrat trobar-nos encara en un moment de dificultats econòmiques, volem mostrar la màxima voluntat de ser prop de la ciutadania”.Cercador

Cercador

Destaquem