Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Protecció Civil activa l'Alerta del Pla FERROCAT per l'accident d'un tren de Rodalies a l'estació de França de Barcelona

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del Pla de protecció civil de Catalunya per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril FERROCAT per l’accident d’un tren de la R2 de Rodalies a l’estació de França de Barcelona.
 
Segons ha informat Renfe un tren de passatgers de la R2 sud que venia de Sant Vicenç Calders ha xocat amb el topall final a l'estació de França. Segons les primeres informacions del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM hi ha informa 48 afectats, inclòs el maquinista. D’aquests, almenys 18 requereixen trasllat (5 estat greu) i queden Pendents de valoració 30 passatgers més.
 
L’Ajuntament de Barcelona ha activat el seu Protocol d’Actuació per Múltiples Víctimes. Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat 11 dotacions dels Bombers de Barcelona, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, i nou patrulles dels Mossos d’Esquadra. També s’ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem