Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Controlat l'incendi d'indústria de Cervelló (Baix Llobregat)

· S'ha normalitzat l'activitat industrial a la resta d'empreses del polígon, excepte a les indústries afectades

A les 15.00 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi d’indústria del polígon industrial Parc Empresarial de Cervelló.
 
El bloc industrial afectat, està aïllat i format per 3 naus de 500m2, amb diferent activitat industrial. El foc s’ha iniciat a la nau del mig, dedicada als productes de neteja, i s’ha propagat per la paret mitgera cap a la nau de la dreta, que es dedica a la importació de bicicletes. Aquestes dues naus han cremat totalment, col·lapsant també el sostre. Mentre que la nau de l’esquerra, que és una indústria que fabrica equips metal·lúrgics, no ha patit danys. Els Bombers de la Generalitat han pogut contenir l’incendi i evitar la propagació del foc cap aquesta nau.
 
A hores d’ara, al lloc treballen una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat fent tasques d’extinció amb l’ajuda d’una màquina retroexcavadora, que ha gestionat l’Ajuntament de Cervelló, per tal de remoure tot el material cremat.
 
L’accés al polígon ja s’ha obert i s’ha normalitzat l’activitat a la resta d’empreses del polígon. Només es manté la limitació al carrer on estan situades les empreses afectades.
 
Recordar que a causa d’aquest incendi, un operari de 36 anys de l’empresa de productes de neteja, ha resultat ferit amb cremades menys greus als braços i ha estat evacuat amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de la Vall d’Hebron. A banda, el SEM també ha atès in situ un Bomber que no ha requerit evacuació.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 6 de juliol de 2017
16.40 hores


Cercador

Cercador

Destaquem