Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant per extingir l'incendi d'indústria a Cervelló (Baix Llobregat)

  •  Els Bombers mantenen un dispositiu de 25 dotacions terrestres
  •  Dues persones han estat ateses pel SEM, una d’elles és un treballador amb cremades menys greus al braç

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi que, des d’aquest matí, afecta una indústria, que es dedicaria als productes de neteja, al carrer Ull de Llebre, el polígon industrial Parc Empresarial de Cervelló. El foc afecta una nau de planta baixa amb alçada lliure d’uns 12 metres amb pilars de formigó. Cremen dues de les tres naus que formen l’empresa i els efectius treballen perquè el foc no arribi a la tercera.
 
En aquests moments hi ha desplaçades 25 dotacions terrestres. L’helicòpter que ha sobrevolat la zona ja s’ha retirat del lloc.
 
Finalment el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) confirma que han estat dues les persones ateses a causa de l’incendi: una persona marejada que ha estat donada d’alta in situ, i un treballador de 36 anys, de l’empresa, que ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron en estat menys greu per cremades als braços
 
El cos dels Mossos d’Esquadra han informat que, de manera preventiva, s’han desallotjat els treballadors de les naus més properes a l’incendi. Els treballadors de l’empresa afectada han sortit pel seu propi peu. També s’ha restringit l’accés al polígon industrial.
 
Fins al lloc s’han desplaçat 6 patrulles dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local,  3 ambulàncies del SEM, un tècnic de Protecció Civil i el Regidor de Seguretat de l’ajuntament de Cervelló.
 
Des del CECAT (Centre d’Emergències de Catalunya) s’està amb contacte amb els ajuntaments de Cervelló, la Palma de Cervelló i Sant Vicenç per fer seguiment de possibles afectacions per l’arribada de fum. De moment no se’n té constància.
 
D’altra banda també s’està en contacte a l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) per descartar afectacions al clavegueram.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem