Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Protecció Civil demana extremar les precaucions per l'elevat risc d'incendi forestal a causa del fort vent

 
  • Protecció Civil de la Generalitat ha emès una prealerta del pla INFOCAT per l’alt risc d’incendi forestal a 21 comarques de la Catalunya Central, Barcelona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre
 
  • Es recorda la prohibició de fer foc prop de zones boscoses, i que si observeu qualsevol columna de fum truqueu al 112
 
 
Protecció Civil de la Generalitat ha posat en Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT per l’elevat perill d’incendi forestal avui a 21 comarques de les demarcacions de Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. La situació de risc s’ha incrementat a causa del vent de component oest i que es podria allargar fins demà.
 
Es demana a la ciutadania anar amb molt de compte, evitant qualsevol situació de risc i alertar ràpidament al telèfon d’emergències 112 de Catalunya si es veu una columna de fum.
 
Les 21 comarques amb més risc d’incendi forestal avui són:
 
- Demarcació de Barcelona: Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès
 
- Demarcació de Catalunya Central: Bages, Anoia i Moianès
 
- Demarcació de Lleida: Urgell, Segarra i Garrigues
 
- Demarcació de Tarragona: Alt Camp, Baix Penedès, Baix Camp, Conca de
Barberà, Priorat i Tarragonès
 
- Demarcació de Terres de l'Ebre: Ribera d'Ebre i Terra Alta
 
 
Protecció Civil recorda que cal extremar les precaucions en les activitats a l’entorn de zones forestals i evitar accions que puguin generar un incendi forestal, com llençar burilles des d’un vehicle encara que semblin apagades, deixar deixalles o qualsevol resta en entorn boscós o a prop, etc.
 
Podeu consultar tots els consells al web interior.gencat.cat/incendisforestals
 


Cercador

Cercador

Destaquem