Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Jordi Jané: "El millor tribut que podem fer a les víctimes és la màxima col·laboració en l'àmbit de la seguretat"

El conseller d'Interior ha participat avui a la inauguració de l'exposició fotogràfica "Una mirada a Hipercor, 30 anys desprès de l'atemptat"

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha demanat avui “la màxima col·laboració entre tots els governs i forces de seguretat, per tal de compartir informació, avaluar escenaris de risc i activar sempre tots els nostres mecanismes de col·laboració, sense deixar de convocar ni un, per estar previnguts i donar una resposta contundent i eficaç davant aquells que volen, amb el terrorisme i la violència, destruir la nostra convivència de llibertat”.
 
Jané ha fet aquestes declaracions durant la inauguració d’una exposició amb motiu del 30è aniversari dels atemptats d’Hipercor “Una mirada a Hipercor, 30 anys desprès de l’atemptat”.
 
El conseller ha afirmat que aquesta exposició ens guia en el necessari i permanent record a les víctimes: “No podem ni volem oblidar que aquí, a Barcelona, fa 30 anys 21 persones perdien la vida i 45 van resultar ferides com a conseqüència de la violència, l’odi i el terror d’ETA”. “El millor tribut que podem fer a les víctimes és la màxima col·laboració en l’àmbit de la seguretat”, ha insistit.
 
El titular d’Interior també ha fet un agraïment especial a tots els cossos i forces de seguretat, que “treballen activament en la lluita contra el terrorisme, un terrorisme que lamentablement no coneix fronteres”. I ha reiterat “el nostre esforç compartit amb tots els països del món occidental per dir no de manera rotunda a tots aquells que ens volen atemorir des de la violència amenaçant les nostres llibertats”.
 
A l’acte també hi han assistit el ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido; i la vicepresidenta del Govern i ministra per a les Administracions Territorials, Soraya de Santamaría; el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas; i la presidenta de la Fundació Víctimes del Terrorisme, Mari Mar Blanco, entre d’altres autoritats.
 
 
 Cercador

Cercador

Destaquem