Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Jané entrega la medalla de bronze al mèrit policial a John Allen Hoffman, conseller delegat de GSMA LTD

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat del major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero, ha fet entrega aquest matí de la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau a John Allen Hoffman, conseller delegat de GSMA LTD, associació encarregada d'organitzar el Mobile World Congress. La distinció se li va concedir el passat 21 d’abril amb motiu del Dia de les Esquadres.
 
El conseller ha explicat que Hoffman ha rebut la medalla “per la contribució del Mobile World Congress a la bona imatge de Catalunya a nivell internacional i a nivell de seguretat”. La 12ena edició del congrés de telefonia mòbil, celebrada a Barcelona entre el 27 de febrer i el 2 de març, va reunir a més de 1.500 empreses del sector i a congressistes d’arreu del món.
 
Jané ha afirmat que “el Pla Director de Seguretat del Mobile World Congress va permetre mantenir  un òptim nivell de seguretat” en una edició en què la xifra de congressistes va batre un nou rècord, 108.000 persones, el que suposa un increment del 7% (7.000 congressistes més) respecte l’any anterior, provinents de 200 països, que van visitar el recinte firal ubicat a l’Hospitalet de Llobregat”.
Segons el titular d’Interior, “el Mobile World Congress va finalitzar amb una reducció dels fets delinqüencials del 13% al transport públic i un bon nivell de seguretat global”.
Per la seva banda, Hoffman ha agraït la bona tasca dels mossos “amb un dispositiu com sempre a l'alçada de les circumstàncies i amb molt bona rebuda per part dels visitats.  La percepció de seguretat va estar present en tots els dies que va durar el congrés”, ha afegit.
 
A l’acte, que ha tingut lloc al departament d’Interior, també ha assistit la comissària cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Cristina Manresa; el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Carles Anfruns; el comissari cap de la Comissaria General d’Informació, Manel Castellví; el comissari sotscap de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Xavier Porcuna; l’intendent cap de la Comissaria general de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Joaquim Bayarri; i la cap d’Esdeveniments GSMA, Laia Ripoll.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem