Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Aquest matí, una persona ha resultat morta en accidentar-se amb un ultralleuger a Gurb (Osona)

  • Protecció Civil, com a mesura preventiva, ha activat l’alerta de l’Aerocat, que ja s’ha donat per finalitzada
  • Fins al lloc s’han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del SEM

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 10.03 hores d’aquest matí, que un ultralleuger s’hauria accidentat a la zona  de l’aeròdrom de Gurb. Segons el testimoni, que ha trucat al telèfon d’emergències 112, l’aparell hauria caigut just després d’enlairar-se.

 
L’helicòpter de rescat dels Bombers amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) han sobrevolat la zona i han localitzat l’ultralleuger accidentat, a la zona de les Fonts de Palau, amb el pilot i únic ocupant, un home de 64 anys veí de Gurb, a l’interior. Els metges del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) n’han certificat la seva mort.
 
Fins al lloc també s’hi ha desplaçat tres dotacions terrestres dels Bombers, de suport, a més de tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.
 
A causa d’aquest accident, i com a mesura preventiva, la Direcció General de Protecció Civil de Catalunya ha activat l’alerta del pla especial per a emergències Aeronàutiques de Catalunya, l’Aerocat. El pla s’ha desactivat una vegada s’ha comprovat que no hi havia afectacions viàries ni a l’entorn.
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem