Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat: Es resol la incidència als sistemes de comunicació de l'ICS

  • Avui, 15 de maig de 2017, un tall en el subministrament elèctric ha causat problemes de connexió amb l'Estació clínica d'atenció primària (ECAP), la programació de visites i la recepta electrònica a l’Institut Català de la Salut (ICS).

Aquest migdia han quedat restablerts tots els serveis afectats per la incidència en els sistemes de comunicació de l’ICS ocorreguda aquest matí, a causa d’un tall en el subministrament elèctric al Centre Corporatiu de l’ICS. Des de les 14 h ja es pot treballar amb normalitat a tots els serveis d’atenció primària. A més, també funciona correctament el sistema de programació de visites i la recepta electrònica.
 
Cal recordar que aquesta incidència no ha estat deguda a un ciberatac.
 
La cobertura del servei assistencial ha estat garantida. Els professionals de l’atenció primària han donat resposta a les consultes, tant programades com urgents. Un cop detectada la incidència s’ha posat en marxa el Pla de contingència per garantir l’atenció a la ciutadania.
 
També hi ha hagut una incidència en les línies de comunicació amb l’Hospital Vall d’Hebron, però ha quedat resolta a mig matí.


Cercador

Cercador

Destaquem