Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat han treballat, avui, en diversos serveis de rescat a la muntanya

  • Rescat d’una excursionista accidentada a Sant Joan les Fonts (Garrotxa)
  • Ciclista accidentat a Espot (Pallars Sobirà)
  • Rescat d’un excursionista ferit al Figaró-Montmany (Vallès Oriental)
  • Rescat d’una escaladora bloquejada en una via de l’Estartit (Baix Empordà)

Rescat d’una excursionista accidentada a Sant Joan les Fonts (Garrotxa)

 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 11.37 hores d’aquest matí, d’una excursionista que s’ha accidentat a la passera del riu, mentre feia la Ruta de les Tres Colades, a Sant Joan les Fonts.
 
Fins al lloc s’hi ha desplaçat l’helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i dues dotacions terrestres de suport dels Bombers.
 
La ferida, una dona de 52 anys, ha estat traslladada fins a l’heliport del parc de Bombers d’Olot on l’esperava una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que l’ha dut fins a l’Hospital d’Olot amb possible fractura a la cama.
 
Ciclista accidentat a Espot (Pallars Sobirà)
 
A les 11.42 hores, els Bombers han rebut l’avís d’un ciclista que ha caigut a la zona de l’Obaga d’Escarriella, al terme municipal d’Espot, en una zona on no hi podia arribar l’ambulància.
 
Fins al lloc s’hi ha desplaçat l’helicòpter de rescat dels Bombers amb efectius dels GRAE. El jove, de 17 anys, ha estat traslladat a l’hospital de Tremp amb un forta contusió a l’espatlla i a l’esquena.
 
Rescat d’un excursionista ferit al Figaró-Montmany (Vallès Oriental)
 
L’helicòpter, amb efectius dels GRAE i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat també (12.39 hora d’avís) a  la zona dels Sots del Bac, a Figaró.-Montmany, per rescatar un excursionista que s’ha accidentat en una zona de difícil accés.
 
El ferit, una home de 49 anys, ha estat traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell amb una possible fractura a la cama.
 
Rescat d’una escaladora bloquejada en una via de l’Estartit (Baix Empordà)
A les 14.46 hores els Bombers, amb un helicòpter i efectius dels GRAE i una dotació terrestre de suport, s’han desplaçat cap a l’Estartit.
 
Una escaladora ha quedat bloquejada quan rapelava per accedir a peu de la via Bros. Bombers l’han extret juntament amb el company, que es trobava una mica més avall. Tots dos il·lesos.Cercador

Cercador

Destaquem