Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Dues persones ferides greus en una deflagració a Segur de Calafell (Baix Penedès)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 10.27 hores, d’una possible deflagració en una casa unifamiliar, de planta baixa i planta pis, a l’avinguda Anglaterra, número 58, de Segur de Calafell.
 
En arribar els Bombers a lloc, que han desplaçat 5 dotacions (2 camions, l’autoescala, i 2 vehicles lleugers de suport i comandament), no hi havia incendi i han comprovat que la deflagració, la causa de la qual es desconeix, ha afectat dues plantes. Les lectures amb l’explosímetre han descartat la presència de gas. Dues persones han resultat ferides i després de fer una inspecció de tot l’immoble, s’han descartat més afectats. Es tracta d’una casa unifamiliar adossada però no hi hagut afectació a les cases del costat. A l’arribada dels efectius s’havien desallotjat els veïns, i es manté aquest desallotjament preventiu fins que l’arquitecte municipal faci una valoració dels possible danys estructurals.
 
Els ferits, dos homes de 29 i 26 anys, han estat evacuats amb l’helicòpter del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb cremades greus a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Fins al lloc s’hi ha desplaçat 4 ambulàncies i dos helicòpters del SEM, 2 patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, i efectius de la Policia Local.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem