Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El lliurament de premis tindrà lloc diumenge, a les 13.00 hores, a la Plaça del Primer Compte de Fígols, a Sant Jordi de Cercs

Sant Jordi de Cercs acull la I Cursa de Muntanya solidària "Bombers amb Causa" que compta amb més de 100 participants

·         L’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, del director general de la DGPEIS, Juli Gendrau, i del director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota assistiran a l’acte de lliurament de premis
 
·         Les inscripcions de la cursa es destinaran íntegrament al projecte del calendari solidari “Bombers amb causa” que té per objectiu recaptar fons per la recerca de malalties infantils de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Aquest proper diumenge, 7 de maig , tindrà lloc la I Cursa de Muntanya Solidària “Bombers amb Causa”, a Sant Jordi de Cercs, amb la participació de més de 100 corredors. A partir de les 13.00 hores està previst l’acte de lliurament de premis, a la mateixa plaça que donarà inici a la prova esportiva (plaça del Primer Compte de Fígols, a Sant Jordi de Cercs) amb la presència de l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, del director general de la DGPEIS, Juli Gendrau, i del director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, entre d’altres.

La cursa, que compta amb 113 corredores i corredors inscrits, disposa de dos recorreguts: un de 25 quilòmetres que transcorre, tant per una infraestructura minera com per una carena amb unes vistes espectaculars del Prepirineu al nord i de la Catalunya Central al sud; i un segon recorregut de 10 quilòmetres que comparteix un primer tram amb el recorregut de la cursa llarga.
 
Prèviament, demà dissabte, 6 de maig, tindrà lloc una cursa infantil per a tots aquells nens i nenes que també vulguin participar d’aquesta activitat. La cursa de muntanya infantil, que compta amb 22 inscrits, es realitzarà a partir de les 17.00 hores de la tarda al pavelló poliesportiu de Sant Jordi de Cercs.
 
Així mateix, durant el cap de setmana, i en el marc de la cursa, està previst que de forma paral·lela a la prova es realitzin diferents activitats per als acompanyants i familiars dels corredors.
 
El projecte solidari “Bombers amb Causa”
La iniciativa d’organitzar aquesta cursa de muntanya solidària va néixer en el marc del projecte dels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu, “Bombers amb causa”, al qual s’hi ha volgut sumar l’Ajuntament de Cercs. És per aquest motiu que totes les inscripcions per a la cursa, tant les d’aquells participants que participaran en la prova esportiva com les inscripcions de dorsal 0, es destinaran íntegrament al mateix projecte solidari.
 
Amb l’organització de la “Cursa de Muntanya Bombers amb Causa”, tant els Bombers de la Generalitat com l’Ajuntament de Cercs volen fomentar les accions solidàries, en aquest cas, aquelles accions a través de les quals s’obtenen fons que ajuden en la investigació de les malalties infantils. El foment de la pràctica d’esports a la muntanya de forma segura, un àmbit en el qual els Bombers de la Generalitat tenen un paper destacat, n’és un altre dels objectius del projecte.
 
La cursa també compta amb la col·laboració d’altres entitats que s’han volgut sumar a la causa solidària. En aquest sentit, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es farà càrrec de les assegurances dels corredors inscrits a la cursa.
 
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 5 de maig de 2017


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem