Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d'habitatge amb una víctima mortal, a Tossa de Mar

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d’habitatge a Tossa de Mar on una persona ha perdut la vida. L’avís s’ha rebut a les 23.51 hores i ha fet desplaçar-hi 8 dotacions. L’incendi afectava l’interior d’un pis ubicat en una finca de 4 plantes, a l’avinguda Ferran Agulló, 12 d’aquesta localitat de la Selva. El foc, les causes dels qual s’han d’investigar, ha afectat tot l’habitatge. A l’interior de la cuina s’ha localitzat el cos sense vida de la víctima, un home de 39 anys. Mentre els Bombers feien les tasques d’extinció, els Mossos d’Esquadra (que hi ha desplaçat 6 unitats), han evacuat les 15 persones que hi havia en aquells moments al bloc. Cap altre veí no ha resultat ferit.
 
L’incendi ha quedat totalment sufocat a les 00.36 hores. A partir d’aquell moment, els Bombers han remullat tots els punts calents i han ventilat l’habitatge. També n’han revisat l’estructura, que no ha resultat afectada. D’aquesta manera, a les 02.43 hores, la resta de veïns de l’immoble han pogut retornar als seus pisos.
 
Cerdanyola del Vallès, 3 de maig de 2017
07.40 hores


Cercador

Cercador

Destaquem